Zatraži ponudu

Opći uvjeti treninga

Navodimo kratku listu općih uvjeta treninga koji vrijede na našim obukama. Njih se treba smatrati preporukama za uspješnu obuku. Sam uspjeh treninga ovisi o sposobnostima vlasnika i samih pasa.

  • Trening traje 45 – 60 minuta na dan.
  • Komunikacija između instrukotra i vlasnika pasa odvija se na hrvatskom ili engleskom jeziku. Pojedine naredbe psu mogu se izvršiti i na drugim jezicima (npr. njemačkom).
  • Topli ljetni dani trebaju se izbjegavati prilikom obuke. Preporučamo obuku za vrijeme jesenskih, zimskih ili proljetnih mjeseci ili u rano/kasno ljeto.
  • Trening se sastoji od obuke vlasnika i obuke pasa. Vlasnik treba sam nastaviti obuku koristeći znanje stečeno na našim treninzima.
  • Procjena sposobnosti pasa prije samog treninga je poželjna. Iako svaki pojedini pas ima svoju osobnost i sposobnost stjecanja novih vještina, zadržavamo pravo da odbijemo treniranje psa, pa čak i ako se pasmina psa smatra pogodnom za stjecanje pojedinih vještina.
  • Može se dogoditi da se pas na početku boji instruktora ili da nije zainteresiran za suradnju. Takve situaciju mogu trajati čak i po nekoliko mjeseci. To nije neuobičajeno, ali nije ni valjan razlog da se odustane od treninga ili da se krivi instruktora za loše rezultate.
  • Ne očekujte čuda: minimalan broj dana treninga predlažemo samo kao početak. Psi se trebaju trenirati svakodnevno. Nismo odgovorni za loše rezultate treninga nakon prvog kruga obuke niti nakon nekog određenog vremenskog razdoblja nakon kraja obuke.

 

Ovo nije krajnji popis uvjeta. Neke druge situacije mogu iskrsnuti za vrijeme obuke te će one biti riješene komunikacijom između trenera, vlasnika pasa i samih pasa na vrijeme.

Molimo da popunite ovaj obrazac što je detaljnije moguće, kako bi dobili što precizniju ponudu. Ponuda će biti dostavljena na vašu mail adresu u roku 72 sata.